مزایای شرکت در کنگره ۱۴۰۱ : [بزن بریم کنگره]
شرایط و مزایای شرکت در کنگره چیست ؟ به تجمع گروهی از اساتید، محققان، پژوهشگران و دانشجویان در حوزه موضوعی خاص نامهای مختلفی داده شده از جمله همایش، کنگره، کنفرانس، سمپوزیوم، این اسامی از نظر تعریف باهم تفاوتهایی دارند اما همگی معمولا با هدف تبادل اطلاعات و یافته های علمی جدید و به روز در خصوص موضوعی خاص برگزار می شوند. پس فرصت مناسبی برای پیدا کردن دوستان جدید در زمینه ی پژوهشی ، پیدا کردن روابط علمی-پژوهشی برای پروژه های مشترک و آشنایی با مطالعات انجام شده توسط سایر افراد است.
پیشنهاد می کنیم مطلب اصول نوشتن مقاله تحقیقاتی و انتخاب مجله برای چاپ مقاله را در بلاگ وامو بخوانید. البته مطلب دیگری هم در رابطه با آموزش پروپوزال نویسی پیشنهاد می شود .
Table of contents
مزایای شرکت در کنگره:
۱-معمولا جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی از دانشگاهها و مراکز مختلف نیز در کنگره ها وهمایش ها شرکت دارند که فرصت مناسبی برای برقراری ارتباط با آنها برای دانشجویان فراهم می شود. برقراری ارتباط با محققین دیگر، به شما کمک می کند برای پروژه های تحقیقاتی خودتان، از آنها کمک بگیرید یا در پروژه های مشترک، با آنها همکاری کنید.
۲-یکی دیگر از فواید شرکت در کنگره ها این است که به دانشجویان کمک می کند تا با فرایند ارسال و پذیرش مقاله آشنا شوند و تجربیات خوبی در مقاله نویسی بدست آورند. مخصوصا وقتی در یک کنفرانس بین المللی شرکت می کنید،برای بررسی و انتشار مقالات و یافته های تحقیقاتی تعامل می کنید و یاد خواهید گرفت که چگونه نظرات داوران را بررسی و برای اعمال آن در مقالات اقدام کنید.
شرکت در کنگره های بین المللی یک مزیت برجسته دیگر هم دارد و آن این است که با آشنایی با اساتید و داوران بین المللی فرصتی برایتان فراهم می آید تا برای اپلای و گرفتن پذیرش یا فاند (بورسیه) نیز اطلاعاتی به دست آورید.
راهنمای شرکت در کنگره : چطور از برگزاری کنگره ها مطلع شویم؟
اخبار آخرین و جدیدترین همایش ها و کنگره ها به دانشگاههای مختلف اعلام می شود و پوسترهای آنها در دیدرس عموم قرار می گیرد. برخی کنگره ها نیز وبسایت های خاص خودشان را دارند یا هر سال توسط انجمن های علمی خاصی برگزار می شوند که اگر در زمان مشخص به این سایتها مراجعه نمایید می توانید در جریان قرار بگیرید.
شرایط شرکت در کنگره:
در کنار بررسی مزایای شرکت در کنگره لازمه تا در مورد شرایط شرکت در کنگره هم اطلاعاتی داشته باشیم . هر کنگره ای شرایط شرکت، نحوه ی ارسال مقاله ومهلت ارسال و زمان ومحل برگزاری را از ابتدا اعلام می کند.شما مقاله ی خود را برای شرکت در کنگره، ارسال می کنید، مقاله وکار شما مورد داوری قرار می گیرد وسپس به شما اعلام می شود که آیا مقاله ی شما برای ارائه انتخاب شده است یا خیر. همچنین می توانید به صورت شرکت کننده ی آزاد در کنگره شرکت کنید.
هزینه شرکت در کنگره:
معمولا شرکت در کنگره ها همراه با هزینه ی ثبت نام است اما برای اقامت معمولا برای افرادی که ارائه ی مقاله دارند،اسکان رایگان از طرف خود سازمان یا دانشگاه برگزار کننده تامین می شود.در صورتی که محل برگزاری کنگره در شهر یا کشور دیگری باشد،شما میتوانید از طریق کمیته ی تحقیقات دانشجویی یا معاونت پژوهشی دانشگاه خود، برای دریافت کمک هزینه ی سفر به محل برگزاری کنگره درخواست کنید.
نحوه ی ارائه در کنگره :
معمولا مقالات یا به صورت سخنرانی پذیرفته می شود و یا به صورت پوستر. که هرکدام از آنها راهنمای مخصوص خود را داشته و دبیرخانه کنگره فرمت خاص هرکدام را در وبسایت خود یا از طریق ایمیل اعلام می کند و از شما می خواهد تا موارد درخواست شده را عینا رعایت نمایید. هر دو مورد نیازمند تسلط شما به کار تحقیقاتی تان هستند ومسلما باید روی فن بیان ونحوه ی ارائه ی خودتان کار کنید.
یکی از مزایای ارائه ی مقاله در یک کنگره یا همایش این است که شما به صورت رایگان از نظرات اساتید و محققین صاحب نظر بهره مند می شوید و می توانید نحوه ی ارائه ی کار خودتان را بهتر کنید. در کنار مزایای شرکت در کنگره لازمه تا در مورد نحوه ارائه و سخنرانی در کنگره ها اطلاعاتی داشته باشید .
ارائه مقاله در کنگره به صورت سخنرانی:
اگر مقاله ارسالی شما برای سخنرانی در کنفرانس انتخاب شود، بایستی محتویات مقاله خود را در قالب پاورپوینت آماده کرده و در بازه زمانی کوتاه ( بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه) در حضور شرکت کنندگان در کنفرانس ارائه دهید.پس از ارائه ی شما،چند نفر از داوران منتخب،در مورد مقاله وارائه ی شما سوالاتی مطرح میکنند ودر انتها به کار شما ونحوه ی ارائه تان،امتیاز می دهند. پذیرش مقاله در کنفرانس برای سخنرانی از لحاظ پژوهشی امتیازات خوبی برای ارائه دهنده مقاله به همراه دارد و می تواند باعث تقویت رزومه پژوهشی فرد شود.
ارائه مقاله در کنگره به صورت پوستر:
البته بیشتر مقالات پذیرفته شده در کنفرانس ها در قالب پوستر ارائه می شوند و به دلیل کمبود زمان تنها تعداد اندکی از مقالات بصورت سخنرانی ارائه می شوند. در پذیرش مقاله بصورت پوستر، لازم است تا محتوای مقاله ارسالی خود را در قالب تعیین شده از سوی کنفرانس، بصورت پوستر تهیه کرده و در روز برگزاری کنفرانس آن را در محل مشخص شده نصب نمایید تا توسط دیگر شرکت کنندگان بازدید شود. همچنین چند داور از پوستر شما دیدن می کنند و از شما سوالاتی در خصوص موضوع مقاله تان می پرسند. ارائه مقاله بصورت پوستر نیز مانند سخنرانی امتیاز پژوهش برای ارائه دهنده مقاله به همراه دارد.
بله. می توانید به عنوان یک شرکت کننده عادی در کنفرانس ثبت نام نمایید، اما باید توجه کنید که بعضی از کنگره ها به شرکت کنندگان عادی، گواهی شرکت نمی دهند. در این صورت شرکت در کنگره هیچ امتیاز پژوهشی برای شما به همراه نخواهد داشت.
معمولا سخنرانی ها امتیاز بیشتری دارند ولی به هردو مورد گواهی شرکت و ارائه داده می شود که می تواند در رزومه استفاده شود.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چگونه بیان مساله بنویسیم ؟ [ آموزش گام به گام ]
پیش دفاع پایان نامه چیست؟ در جلسه پیش دفاع چه بگوییم؟ [ موفق عمل کن ]
ارسال همزمان مقاله به چند مجله [ آیا صحیح است؟ ]
چگونه رزومه انگلیسی بنویسیم ؟ [ در کمترین زمان قبول شو ]
نحوه نوشتن روش تحقیق در پایان نامه [ ۰ تا ۱۰۰ فصل سوم ]
پیدا کردن موضوع برای مقاله علمی پژوهشی [ مناسب و جذاب ]
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
تفاوت بین سمپوزیوم و همایش و کنفرانس و اینا رو هم میشه بگین؟ همه شون برای شرکت، خلاصه مقاله لازم دارن؟ یا خیر؟
سلام. تفاوتهای این موارد رو در پستی در اینستاگرام وامو توضیح دادیم. می تونین از اونجا مطالعه بفرمایین. نه برای همه شون احتیاجی به خلاصه مقاله نیست
برای شرکت در کنگره ها حتماباید مقاله از کارای خودمون داشته باشیم؟
سلام وقت بخیر. بله اگر میخوایین امتیاز ارائه از کنگره بگیرین باید حتما کار تحقیقاتی انجام شده خودتون رو ارائه بدین. مگر اینکه کنگره مقاله مروری هم قبول کنه که در اون صورت نتایج مروری بر مقالات دیگران رو ارسال میکنین. برای اینکه در مورد فرق مقاله مروری و پژوهشی بیشتر بدونین می تونین به مطلب https://vamogroup.ir/difference-between-review-and-research-article/ مراجعه کنید